Advies op maat

Lees meer

DotNetNuke Content Management

Lees meer


Cloud based hosting

Lees meer


Bittown, webhosting en advies voor speciale organisaties

Bittown is niet zomaar een hosting organisatie. Wij zijn eigenwijs en kieskeurig in onze klanten. De relatie tussen ons als leverancier en u als klant is voor ons belangrijk. 
Wij geloven dat de hosting van een website —uw aanwezigheid in de steeds belangrijker wordende virtuele wereld— vertrouwd moet zijn. De relatie tussen u en ons moet daarom kloppen. U moet voor ons belangrijk zijn, zodat wij dat stapje extra doen om uw website te maken tot uw perfecte aanwezigheid op het Internet.
Wij moeten belangrijk zijn voor u. Daarom richten wij onze aandacht op het kleine en startende ondernemeningen, kleine maatschappelijke organisaties en personen.

Wij hebben keuzes gemaakt in wat we wel, en wat we niet doen aan websites. Wij moeten de techniek kunnen doorgronden. Wij moeten snappen hoe uw website werkt. Daarom beperken wij ons tot websites gemaakt in ASP.Net. Heeft u een andere website, bijvoorbeeld gemaakt met PHP en MySQL of gemaakt in Flash? Onze kennis daarvan voldoet niet aan de standaarden die wij onszelf hebben gesteld en die zullen wij dan ook niet hosten.
Er blijft nog veel over wat we wel doen. Dat kunt u lezen bij onze advies op maat.